Skip to content

panorama by night

Maj 2015
Maj 2015

Denne forårsaften i maj var himmelen helt fantastisk. Først var skyerne blot mørke og truende, så blev de lyserøde og dernæst pink. Da natten for alvor var på vej, og månen stået op, stod jeg på en stor tom plads på havnen og betragtede byens lys og “skyline” med en tung, blålig himmel som magisk baggrund. Sådan havde jeg aldrig tænkt – eller set – Aarhus by night før. Mejlborgs karakteriske tårn, Kystvejens smukke bygningssilhuetter, vores allesammens Domkirketårn på den ene side. Og så det nye, lysende Bestsellerhus på den anden side – som en betagende og nærmest perfekt kontrast til “fortiden”. Jeg synes dog, at sammensmeltningen er det bedste: nyt og gammelt flyder sammen og skaber balance. Balance og helhed.

Og det var faktisk den følelse, jeg gik hjem med: Følelsen af min smukke by som en nyskabt helhed – i måneskin.